unknown

asked Jun 29, 2005 at 9:47am
Canon Canon Pixma IP1000

Canon Pixma IP1000 Waste Ink Full

My pixma IP1000 has messages "Waste Ink Full"

I try to reset with manual service mode :

- Turn off the printer, and disconnect the printer cable
- Press and hold the POWER button, turn on the printer
- The Indicator (LED) should be green
- Press and release the RESUME button, the Indicator (LED) should be orange
- Press and release the RESUME button again, the Indicator (LED) should be green
- Release both button

After I try, it work successfull. But, when I turn off the printer and I turn on again I has messages "Waste Ink Full"

How to reset permanently? Averybody, anybody, when you have another service mode help me on my printer ploblem

Thank's
pada hari ini, sabtu, 22 Oktober 2005, jam 10:45, ketika DAP ku masih dunlod ip1000ServiceTool.zip, saya cuba jurus Endi..hehe..we did it dude :)

Re: Canon Pixma IP1000 Waste Ink Full by Endi (9/19/05 10:30 PM) reply + / -
I've tried this one and success, thank you :-)

4 step to Reset waste ink tank counter CANON PIXMA iP 1000
STEP 1:- Disconnect printer from AC power
STEP 2:- Press and HOLD the POWER button, and connect printer to AC power
STEP 3:- release the the POWER button
STEP 4:- Press the POWER button again
by unknown on Oct 21, 2005 at 9:06pm Add comment
Here's the steps for reseting "Waste Ink Full" problem at iP1000

Step 1: Manual for Service mode (1st method)
1. Unplug POWER and USB cables.
2. Open door, PRESS and HOLD the POWER button.
3. Connect the POWER cable.
4. Close door, then release POWER button.
5. Power ON your printer a usual (It should not blinking anymore)

Step 1: Manual for Service mode (2nd method)
1. Unplug POWER and USB cables.
2. PRESS and HOLD the POWER button,
3. Connect the POWER cable.
3. Release the the POWER button
4. Power ON your printer a usual (It should not blinking anymore)


Step 2 : Software for Permanant (1st method)
1. Reconnect the USB cable and turn ON your Printer
2. Open "General Tools for iP1000",
http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Select (USB PORT)
4. Choose (SET DESTINATION 1)
It should be reseted already, but somehow it start blinking again if you ever unpluging AC POWER cable. So try the 2nd method by using ServiceTool for IP1500

Step 2 : Software for Permanant (2nd method)
1. Reconnect the USB cable and turn ON your Printer
2. Open "General Tools for iP1500",
http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Select (USB PORT)
4. Choose CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Choose CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
It should be working, coz my printer now now work normally


I tell you what. Before you decide to reseting the waste ink counter, you should really clean up the ink absorber, or else you will find the ink watse absorber overflow...


=========


Cara nge-reset masalah "Waste Ink Full" pada iP1000

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 1)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. Buka pintu printer dan TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Tutup pintu printer, lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 2)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi


Langkah 2 : Membuat supata permanen (cara 1)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1000",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Pilih SET DESTINATION - 1
Seharusnya cara itu udah ngereset si printer, tapi entah kenapa si printer balik lagi blinking kalo kabel powernya pernah dicopot. Jadi coba cara ke-2 yaitu pake ServiceTool-nya IP1500

Step 2 : Software for Permanant (2nd method)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1500",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
Seharusnya cara ini sudah bia mereset printer & waste ink counter-nya, soalnya printer gue sekarang udah berfungsi normal lagi


Perlu diketahui. Sebelum melakukan reset thd waste ink counter, sebaiknya Anda bener2 membersihkan si busa penyerap tinta buangan itu (diperes kek, dicuci kek, ato dibuat saluran pembuangan external), kalo nggak ntar tinta pembuangannya bakal membludak.


??? Kenapa ya orang pada pelit ngasitau cara ngereset nih printer? Pake kudu bayar segala lagi. Dapetnya aja gratis, eeh malah dikomersilin. Neeeh sekarang gue kasih. GRETTOOONG!!!

Nugz MiniLab Ltd...
Production and Post-Production MiniLab
+62-22-91117791
+62-856-2132215
by unknown on Mar 7, 2006 at 12:51pm Add comment
My pixma IP1000 has messages "Waste Ink Full"

I try to reset with manual service mode :

- Turn off the printer, and disconnect the printer cable
- Press and hold the POWER button, turn on the printer
- The Indicator (LED) should be green
- Press and release the RESUME button, the Indicator (LED) should be orange
- Press and release the RESUME button again, the Indicator (LED) should be green
- Release both button

After I try, it work successfull. But, when I turn off the printer and I turn on again I has messages "Waste Ink Full"

How to reset permanently? Averybody, anybody, when you have another service mode help me on my printer ploblem

Thank's
by unknown on Jun 30, 2005 at 12:39am Add comment
4 step to Reset waste ink tank counter CANON PIXMA iP 1000
STEP 1:- Disconnect printer from AC power
STEP 2:- Press and HOLD the POWER button, and connect printer to AC power
STEP 3:- release the the POWER button
STEP 4:- Press the POWER button again

- Anonymous
Does anyone know how to physically change the ink waste absorber? Pixma ip1000

Thanks
by unknown on Aug 9, 2005 at 8:55am Add comment
The waste ink absorbers can be found at the bottom of the printer case.
Normally you'll have to open the printer case, loose the screws of the print unit and remove the hole print unit from the lower part of the printer case.
by schrottxxl on Aug 10, 2005 at 8:11am Add comment
aku udah coba pake generaltool tetep nggak permanen, gimana caranya
by Anonymous on Sep 5, 2005 at 11:39pm Add comment
Thanks... i solved the problem
by Anonymous on Sep 6, 2005 at 6:39am Add comment
I've tried this one and success, thank you :-)

4 step to Reset waste ink tank counter CANON PIXMA iP 1000
STEP 1:- Disconnect printer from AC power
STEP 2:- Press and HOLD the POWER button, and connect printer to AC power
STEP 3:- release the the POWER button
STEP 4:- Press the POWER button again

by unknown on Sep 19, 2005 at 10:30pm Add comment
thank's about your advice, my printer normal again - Anonymous
Tx bro! We Luv U - Anonymous
YES thnxxxxxx..... i made it... philippines - Anonymous
thanks endi.. My printer allows me to print my last piece of assign at last.. Thanks ya.. - Anonymous
THANK U! THANK U!

Thanks for the information about how to reset iP1000....
It really help me a lot. Thank god i can finally print my assignment... :) - Anonymous
Thank you very much for the info..it really works! - Anonymous
saya butuh software reseternya gmn?
thxs
by Anonymous on Sep 23, 2005 at 9:01am Add comment
kalo masi masalah ink absorber padahal uda:
4 step to Reset waste ink tank counter CANON PIXMA iP 1000
STEP 1:- Disconnect printer from AC power
STEP 2:- Press and HOLD the POWER button, and connect printer to AC power
STEP 3:- release the the POWER button
STEP 4:- Press the POWER button again

coba cek bagian bawah dari print head pas posisi printer off (bagian dalam sebelah kanan) serep aja pake kain sisa tintanya tapi ati2 jgn sampe kecampur
by unknown on Nov 3, 2005 at 9:54pm Add comment
Ini nih Link nya...

http://jitu.ws/file/canonresetter.zip

Thx To DidiK Mulanto

By the Way..kalo mau software utk Benerin Hard disk & Motherboard gue ada UltimateBootCD(160Mb), ini linknya http://ubcd.sourceforge.net/ kalo mau download, kalo mau dlm bentuk CD, Dateng aja ke :

SquidNet
Gegerkalong Hilir No.16
Bandung

Cuma di Kenain Biaya Burn & CD doang (ini bukan jualan!)

Thx
LUCIVER666
by unknown on Nov 12, 2005 at 9:19pm Add comment
tolong dong dikirimkan lewat email saya program untuk reset pronter canon.
thanks ya atas bantuannnya....
by Anonymous on Dec 1, 2005 at 5:13am Add comment
saya minta tolong dong software reset printernya saya jg teknisi tp sulit mendapatkannya, berhubung kt sama - sama teknisi pasti boleh khan ? makasih
by Anonymous on Dec 6, 2005 at 5:31am Add comment
tolong mas beritahu detail sopftwarenya ke email saya. saat ini saya sangat perlu sekali karena printer di rumah saya sudah lama ngadat. kalo ada sekalian untuk ip2000.
thanx anyway
by Anonymous on Dec 12, 2005 at 6:47am Add comment
Tolong Krim software resetter Canon IP 1000 karena saya baru beli 2 bulan lampu orange kelap-kelip 7 kali berturut-turut dan bila ganti uangnya berapa ?
by ARIFIN on Dec 15, 2005 at 7:42am Add comment
ada nih gratis sungguh gua juga dapat gratis jadi knapa mesti pelit ya ngak!!! silakan hubungi saya via email [email protected] bole sms di 08196027069 nanti gue kasih deh tuh software biar gak pusing okey!!! nah kalo ada yang mau ngasih software tools untuk epson dengan senang hati saya mau tukaran. okey gak usah pusing lagi banyak orang yang mau bantu kita asal kita mau bantu orang lain yang lagi susah. www.tiwacom.com
by Anonymous on Dec 18, 2005 at 2:08pm Add comment
Bagi teman-teman yang membutuhkan resetter untuk printer EPSON sudah saya siapkan supaya bisa langsung di download. 100\% GRATIS karena dapatnya juga GRATIS.

silahkan Download sekarang juga di
http://www.geocities.com/didikm/resetterepson.zip


Salam

Didik Mulato,ST
===============
Admin http://terpercaya.net
by didikm on Dec 18, 2005 at 5:36pm Add comment
NO WAY TO DO THAT
WHEN PRINTER CLEANS HEAD IT USES INK THE INK GET DEPOSITED IN WASTE INK PAD WHICH R FITTED IN THE PRINTER
TAKE THIS UNIT TO CANNON SERVICE CENTER BEFORE THE WASTE INK COMMS OUT ON UR THINGS / TABLE
by PRINTRONIX on Dec 28, 2005 at 9:33am Add comment
tolong dong, ada 3 printer
by Anonymous on Jan 7, 2006 at 5:30am Add comment
HALOW TAK USAH BINGUNG BAGI YNG PNY MASALAH AMA CANON i255
CLICK INI NEH http://www.cyber-ink.com/member-canon.html, PASTI REBES NAPA
SEH MUSTI HUBUNGIN KALIAN SEGALA MACCAM KAW AJA YG PINTAR
emang canon printer babi ...
by Anonymous on Jan 8, 2006 at 7:43am Add comment
Saya sudah menjalankan program yang di-download dari www.printersiam.com untuk Pixma IP1000, hasilnya? Nol besar.

Secara tidak sengaja, setelah saya mendownlad file zip dari websitenya orang Indonesia (yang harus bayar kalau mau tahu passwordnya), saya melihat TIDAK ADA "nama program" khusus untuk ip1000, adanya ip1500. Artinya? ehem...

Rasa penasaran, saya download lagi program satunya dari www.printersiam.com untuk ip1500, dan dorr!!!

iP1500 Service Tool can also be used to fix iP1000!!!

Jadi kalau sudah mencoba iP1000 Service Tool dan selalu gagal, coba saja iP1500 Service Tool. Saya berhasil meresetnya lagi!

Langkahnya juga komplit diterangkan di website tersebut, dan GRATIS!!! Namun saya menyarankan agar printer pixma ip1000 anda secara fisik dibuatkan sistem pembuangan tinta, kalau di Bandung bisa di Jaya Plaza, kalau di Jkt, di Mangga Dua banyak tuh.

Semoga bermanfaat...

Syaloom!!!
by unknown on Jan 12, 2006 at 6:55am Add comment
bener tuh!

mendingan dibikin sistem pembuangan tinta ekternal. kalo gak salah di jakarta cuman 50~70 ribu di tukang tinta infus.

abis itu gak ada masalah waste ink full lagi deh, kalo ntar masih kedip2 lagi palingan cuma sistem counternya doang yg full trus reset aja manual pake cara:

4 step to Reset waste ink tank counter CANON PIXMA iP 1000
STEP 1:- Disconnect printer from AC power
STEP 2:- Press and HOLD the POWER button, and connect printer to AC power
STEP 3:- release the the POWER button
STEP 4:- Press the POWER button again

trus selese deh!
by unknown on Jan 14, 2006 at 3:55am Add comment
Pengalaman saya memakai printer Pixma iP1000 yang telah dibuatkan sistem pembuangan tinta (secara fisik), jika sudah blinking lagi, sebaiknya tetap dilakukan reset dengan menggunakan software iP1500 Service Tool yang di-download dari www.printersiam.com

Hal ini perlu dilakukan untuk menghindari kegagalan pada saat nge-print, misalnya tiba-tiba printer berhenti (alias blinking lagi) di tengah-tengah proses printing. Jadi tidak cukup dengan hanya melakukan langkah manual.

Syaloom!
by johnepa on Jan 14, 2006 at 11:57pm Add comment
Alow kk gimana kalau
printer Canon pixma ip1000 gw Head nya dah rusak/tinta leleh dari bawah mengakibatkan kabel tipis head itu kek shot

headnya gw test di pixma ip1000 baru ternyata mengakibatkan printer pixma baru jadi tidak bisa print :

1.head yg shot/rusak itu berbau
2.gw try head baru
- ternyata printer masi bisa print but warna hitam tidak muncul sama sekali
3.gw try head baru itu di pixma lain lagi
- hasil print normal

akibatnya 1 printer baru ikut shot/listrik konslet kali yah
bisa gak di fix
by unknown on Feb 6, 2006 at 10:56pm Add comment
aku punya masalah yang sama kaya Shad Lie...
kira-kira bisa diperbaiki ga yah? - ndu028
terpercaya.net bangssaaaaattttttt
tukang teepuuuu
lagaknya sok ngamal
padahal endingnya komersil juga
dasar brengsekkkk!!!!
by unknown on Feb 9, 2006 at 8:52pm Add comment
terpercaya.net bangssaaaaattttttt MUNAFIK !
tukang teepuuuu BETUL!
lagaknya sok ngamal BETUL!
padahal endingnya komersil juga
dasar brengsekkkk!!!!
PENIPU ! MESTINYA LU CAKAP DI AWAL JANGAN MERUGIKAN ORANG LAEN!
I NI DAH ONLINE 1 JAM DOWNLOAD EH ENDINGNYA KENA PASSWORD2 SEGALA. U NI MESTINYA CAKAP AWAL2 KALAU LU PUNYA PROGRAM HARUS BAYAR JADI I TAK PERLU DOWNLOAD U PUNYA PROGRAM GILA!

CANON GILA! PENIPU! SEBAIKNYA JANGAN GUNA OR BELI PRINTER GILA CAM CANON !!! GUNA MERK LAIN SAHAJA!!! - Anonymous
Link http://www.lintasbisnisanda.cjb.net untuk download dan informasi penggunaan GeneralTool.
by unknown on Feb 24, 2006 at 6:33pm Add comment
kirimi aq donk n sebelumnya ku ucapin thank`s
by Anonymous on Mar 2, 2006 at 1:27am Add comment
Hello,
Salam Sejahtera saudara Teguh.

Saya Ahmad, masalah saya ialah apabila saya ON printer (Canon iP1000) lampu orange menyala. saya tidak boleh printing. error message yang keluar ialah : waste Ink absorber full.
Selepas itu saya telah replace waste ink absorber, tetapi error message masih lagi keluar (appear) . Dan lampu orange masih lagi menyala.
Soalan saya : bagaimana saya nak reset waste ink absorber message?

Dengan segala kepakaran & kebijaksanaan saudara Teguh boleh membantu masalah saya.

Sekian Terima Kasih

Ahmad
by Anonymous on Mar 7, 2006 at 6:01pm Add comment
I have problem Ink absoft Full all canon
by Anonymous on Mar 8, 2006 at 8:07pm Add comment
Cara yang diberikan oleh nugz bisa dikatakan - Boleh Dicoba

dan = B E R H A S I L

Menggulang dari salinan NUGZ


Cara nge-reset masalah "Waste Ink Full" pada iP1000

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 1)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. Buka pintu printer dan TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Tutup pintu printer, lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 2)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi


Langkah 2 : Membuat supata permanen (cara 1)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1000",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Pilih SET DESTINATION - 1
Seharusnya cara itu udah ngereset si printer, tapi entah kenapa si printer balik lagi blinking kalo kabel powernya pernah dicopot. Jadi coba cara ke-2 yaitu pake ServiceTool-nya IP1500

Step 2 : Software for Permanant (2nd method)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1500",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
Seharusnya cara ini sudah bia mereset printer & waste ink counter-nya, soalnya printer gue sekarang udah berfungsi normal lagi


Perlu diketahui. Sebelum melakukan reset thd waste ink counter, sebaiknya Anda bener2 membersihkan si busa penyerap tinta buangan itu (diperes kek, dicuci kek, ato dibuat saluran pembuangan external), kalo nggak ntar tinta pembuangannya bakal membludak.

Kalo tidak mau repot , Gunakan Solder untuk melobagi bagian kiri belakang (dibawah colokan USB) ,anda akan menemukan 2 selang berwarna putih kehitaman kena tinta , nah kalo udah ketemu itu mah gampang ,.. anda tinggal ke tempat jualan ikan ,, bilang " beli selang gelembung 1 meter dan sambungan cabang tiga ". Sambungkan cabang tiga yang berbentuk T itu pada kedua saluran pembuangan ,kalo susah tarik dikit lah ,,jangan terlalu keras >_<

dan satu lobang lagi sambungkan ke selang gelembung 1 meter tersebut . tinggal sambung deh selang itu ke botol.

Pssstt : tinta hasil pembuangan bisa dipake buat cetak lagi loh ^_^

ato buat ngecap tagihan hihihih

bye bye cao



Nugz MiniLab Ltd...
Production and Post-Production MiniLab
+62-22-91117791
+62-856-2132215
by unknown on Mar 11, 2006 at 7:50am Add comment

Hallo Mr Nugz ,,bertanya dong !

kalo saya gunakan download yg untuk ip 1500 langsung bisa nggak ?tanpa harus mendownload yg ip 1000 ?

soalnya saya sebenernya butuh buat ip 1000 bukan untuk ip1500 !

apa perlu keduanya untuk menyelesaikan masalah kabel power pernah dicopot?! atoa hanya download yang ini saja ?!


http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
by unknown on Mar 11, 2006 at 7:59am Add comment
help me looking for canon resetter.

kepada sapa aja yg bs membantu saya.
tentang canon resetter tipe apa aja yg berhubungan dgn tipe2 printer canon.
baik bantuan berupa link ato langsung download file.

thx
jinarto
jakarta
by Anonymous on Mar 24, 2006 at 6:45am Add comment
Will the IP1500 re-setter cure the problem with my IP2000.
It doesn`t seem to work
by bures on Apr 3, 2006 at 3:11am Add comment
information on how to reset the ip4000 is here -> http://hardware.mcse.ms/archive46-2005-9-235570.html
this worked for me.
by Anonymous on Apr 4, 2006 at 7:04am Add comment
Hey....link yang anda buat itu tak dapat dipakai laaaa....apa gunanya simpan di situ...menyampah saja!!!!!!
by Anonymous on Apr 10, 2006 at 5:54am Add comment
I solved my problem with the waste ink tank by stripping it and washed out the aborbent material and dried it out. I reassembled my printer and still had the same problem.
I then unistalled the printer software and reinstalled and it is now working like a charm again. Everything back to normal!
It looks like the the timing device for the waste ink tank is in the software of the printer. Hope it works for you too!
by unknown on Apr 12, 2006 at 12:04pm Add comment
Hey guys,

If you are having ink waste error in Pixma IP1000, dont use the PIXMA IP1000 reset tool. It wont work. Just use the
Pixma IP1500 reset tool. Just download it from here:

http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip

1. Extract the file into a folder
2. Run the tool
3. Select the USB Port

Warning !!! Follow this carefully. DOn't click at other buttons

4. Click the Main button under the 'Clear Waste Ink Counter'
You will find the printer light will blink.
5. CLose the tool and turn off the printer and turn it on back again

Voila!!! the printer is reset. If you are unable to select the USB Port and your printer is blinking green and orange light please reset the printer using the manual procedure first (see below) and then try using the IP1500 reset tool.

- Turn off the printer, and disconnect the printer cable
- Press and hold the POWER button, turn on the printer
- The Indicator (LED) should be green
- Press and release the RESUME button, the Indicator (LED) should be orange
- Press and release the RESUME button again, the Indicator (LED) should be green
- Release both button


by unknown on Apr 13, 2006 at 4:31am Add comment
BEWARE http://terpercaya.net
BEWARE http://www.lintasbisnisanda.cjb.net/
situs-situs kayak gini biasanya kumpulan orang-orang tukang tipu melulu, spamer profesional, korban-korban Anne Ahira.

Didik Mulato,ST, Admin http://terpercaya.net emang bangsat kurangajar..Ganti tuh namanya jadi http://tipu.net

Software freeware GNU GPL eh malah dikomersilin, pake alasan mau nolong lah....

Begitulah kalo mental korup bikin polusi di dunia cyber.Bikin malu aja.

GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS
-------------------------------------------
btw, http://www.printersiam.com sejak 15 April expired jadi sekarang dah gak ada lagi (sayang banget ya....)

but don't worry...
Cannon user, visit
http://www.startcopy.ru/repair/files/files.htm
emang pake bahasa rusia sih, gak masalah coba aja pake penterjemah
http://www.systranbox.com/ dari bhs rusia ke bhs inggris

Epson user, visit
http://inkjetprinterhelp.us/epsonSSC.html
---------------------------------------------
GRATIS GRATIS GRATIS GRATIS

Bwat Didik Mulato,ST, Admin http://terpercaya.net, klo loe yang bikin tu program emang wajar loe komersilin, tapi orang lain yang bikin susah payah, elu cari enaknya... dasar mental kancil.

Temen-temen tolong deh terjemahin yang di bawah ini.. kalo aja si Brengsek Didik gak ngerti bahasa Inggris, biar dia ngerti.
-----------------------------------------------
NOTE!

1) This is freeware project, so it is illegal to take money for this software.

2) Distribution of this software from any site other then inkjetprinterhelp.us or one of our official partners sites is prohibited!

(с) 2002-2006 SSC Localization Group
------------------------------------------------


by unknown on Apr 16, 2006 at 8:41pm Add comment
Didik Mulato, ST (Sok Tahu) dancoookkkk!!!!! tai kontol. Ngomongnya aja mau nolongin orang!!! Kenyatannya minta duit, ujung2nya mau nawarin bisnis buat ngembangin bisnisnya dia sendiri. Taeeeekk!!! Bangsat loe!!! Lagi butuh2nya gini malah dikomersilin, tail loe!!!
Emang itu software yang bikin loe??? Hebat loe klo bisa mbikin!!! Jangan ambil enaknya aja!!!!

terpercaya.net <------- web bangsattttt!!!! Munafik!!!!
by BandenX on Apr 17, 2006 at 8:57pm Add comment
Didik Mulato, ST (Sok Tahu) dancoookkkk!!!!! tai kontol. Ngomongnya aja mau nolongin orang!!! Kenyatannya minta duit, ujung2nya mau nawarin bisnis buat ngembangin bisnisnya dia sendiri. Taeeeekk!!! Bangsat loe!!! Lagi butuh2nya gini malah dikomersilin, tail loe!!!
Emang itu software yang bikin loe??? Hebat loe klo bisa mbikin!!! Jangan ambil enaknya aja!!!!

terpercaya.net <------- web bangsattttt!!!! Munafik!!!!
by BandenX on Apr 17, 2006 at 9:08pm Add comment
printer gw i255 ama ip1000 gw tes pake cara dari bro Nugz berhasil,trus donlot filenya di printersiam (sampe saat ini masih up and running tuh website. emang tobh dah barang gratisan!!)..

masalahnya,emang harus dibikin saluran pembuangan tersendiri untuk waste ink-nya. kalo overload bisa2 jebol tuh printer! dapet kabar di mangga dua ongkosnya gak sampe 100rb..

anyway, for bro Nugz, thanks a lot for your help!! :D :D
by unknown on Apr 19, 2006 at 3:55am Add comment
Thanks Nugz ....its really help me...my printer i255 is working now...
by Anonymous on Apr 21, 2006 at 7:36pm Add comment
Tolong mas link canon software nya ga jalan tuh? kirim ke email saya di [email protected] lps ya

trims
by tri on May 1, 2006 at 2:34am Add comment
You can download Service Tool for Canon iP1200, 1600, 2200 from :

http://www.servicemanuals.ru/download/canon/ip1600.htm

Ver1.29 :
1)General tool(Version 1.29) has verified with Ver0.30 of the
firmware
2) Following ink counts has been changed
a) Main waist ink max ink count from 134,400 000 to 126,400,000
b) Platen waist ink max ink count from 7,120,000 to 18,900,000

Gilee...orang rusia aja mau bantu orang lain bikinin software
kayak gini..gratis lagi, eh..sama orang Indonesia malah dijual...
susah kalo mentalnya pengen cepet untung tapi gak mau kerja
keras....
by unknown on May 8, 2006 at 2:30am Add comment
by unknown on May 11, 2006 at 11:58pm Add comment
Minggu 14 May 2006, Canon Pixma gue juga Waste Ink Full
LED flash 7X Green-Orange ~ Stop ~ terus flash lagi 7X dst
Walaupun ada yang nakut2in sambil promosi, gue nekat aja pake jurus Endi :
1. Cabut Power AC dari printer
2. Tekan tombol Power ON sambil masukkan kabel power AC printer
3. LED Printer menyala Green, tekan tombol Power ON lagi maka
LED mati
4. Tekan tombol Power ON ==> Printer siap dipakai lagi

Thanks man, semoga bisa bermanfaat juga buat yang laen [yang belum / sudah pada ketipu ama iklan & promosi]
by unknown on May 13, 2006 at 10:24pm Add comment
bagaimana cara memperoleh buku petunjuk dan program resetter untuk teknisi printer?
by unknown on May 15, 2006 at 2:04pm Add comment
Turn off the printer, and disconnect the printer cable
- Press and hold the POWER button, turn on the printer
- The Indicator (LED) should be green
- Press and release the RESUME button, the Indicator (LED) should be orange
- Press and release the RESUME button again, the Indicator (LED) should be green
- Release both button

After I try, it work successfull. But, when I turn off the printer and I turn on again I has messages "Waste Ink Full"

How to reset permanently? Averybody, anybody, when you have another service mode help me on my printer ploblem
by unknown on May 16, 2006 at 7:38am Add comment
Terimakasih semuanya atas link-link yang diberikan.

sangat bermanfaat banget

berikut link yang sy gunakan untuk mereset printer :
http://www.startcopy.ru/repair/files/files.htm
http://postfix.vlsm.org/docs/postfix_kav.rtf
http://www.servicemanuals.ru/download/canon/ip1600st.zip
http://www.eaglehc.com/help/RX430.rar

silahkan download softwarenya
by unknown on May 20, 2006 at 5:21am Add comment
tolong dong di transper ke email saya
by unknown on Jun 3, 2006 at 12:16pm Add comment
Kepada Didik m Yth
Saya sudah membeli dengan mentransfer lewat BCA, tapi belum sempat download, sudah dihapus otomatis oleh yahoo.
Kemarin saya minta dikirim kembali malah dikirim User ID dan Password, padahal yang saya minta dikirim lagi softwarenya.
Dan sampai saat ini saya belum dikirim lagi, apakah saya harus bayar lagi? Tolong dong jangan terlalu komersil.

Saya akan berterimakasih sekali bila software itu dikirim kembali

Wasalam
Kuswanto
by Anonymous on Jun 4, 2006 at 9:13am Add comment
mas py info reseter untuk canon ip2000, klo ada bolehlah mailme

tq..
by Anonymous on Jun 11, 2006 at 11:48pm Add comment
tlg mas or mba, bagi kesaya juga yang ip100
by Anonymous on Jun 12, 2006 at 8:11pm Add comment
tlg mas or mba, bagi kesaya juga yang ip100
by Anonymous on Jun 12, 2006 at 8:18pm Add comment
I've just deleted quite a few posts from this thread. It seems that several people have been using this thread to spam for free laptops and selling services. This is in direct violation of Forum Rules. I have deleted all the threads which I perceived to be in violation of rules. I have also banned these people from further posting. I will delete the whole thread if I have to. I don't like people taking advantage of my inability to read Indonesian. If anyone who is bilingual knows of any other posts on this thread that need deleting, please click on my name and inform me.

Forum Moderator
by moe on Jun 12, 2006 at 11:49pm Add comment
Here is a free online translator from Bahasa to English http://toggletext.com/kataku_trial.php it has a 300 word limit

Wes.
by unknown on Jun 13, 2006 at 3:31am Add comment
please i need it`s reseted

bye
genaro
by genaro6000 on Jun 14, 2006 at 1:49pm Add comment
According to my notes:

TO RESET WASTE INK TANK - Canon PIXMA iP1000

STEP 1:
1. unplug power & USB cables
2. Open door & hold power button
3. Connect power
4. Close door, then release power button

STEP 2: Software for permanant reset.
1. Reconnect printer cable
2. Open GENERAL TOOLS software & select (USB PORT)
3. Choose (SET DESTINATION 1) & it should be reset.

Please note, I have never tried this on this model as I don't have one or have never worked on one but it is in my Canon resets notes. Please let me know if it works?

Dazz UK

by hpwizard on Jun 21, 2006 at 5:42am Add comment
==saya sudah mencoba dan berhasil==
mengulang dari salinan MR boombastik
Cara yang diberikan oleh nugz bisa dikatakan - Boleh Dicoba

dan = B E R H A S I L

Menggulang dari salinan NUGZ


Cara nge-reset masalah "Waste Ink Full" pada iP1000

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 1)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. Buka pintu printer dan TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Tutup pintu printer, lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 2)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi


Langkah 2 : Membuat supata permanen (cara 1)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1000",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Pilih SET DESTINATION - 1
Seharusnya cara itu udah ngereset si printer, tapi entah kenapa si printer balik lagi blinking kalo kabel powernya pernah dicopot. Jadi coba cara ke-2 yaitu pake ServiceTool-nya IP1500

Step 2 : Software for Permanant (2nd method)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1500",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
Seharusnya cara ini sudah bia mereset printer & waste ink counter-nya, soalnya printer gue sekarang udah berfungsi normal lagi


Perlu diketahui. Sebelum melakukan reset thd waste ink counter, sebaiknya Anda bener2 membersihkan si busa penyerap tinta buangan itu (diperes kek, dicuci kek, ato dibuat saluran pembuangan external), kalo nggak ntar tinta pembuangannya bakal membludak.

Kalo tidak mau repot , Gunakan Solder untuk melobagi bagian kiri belakang (dibawah colokan USB) ,anda akan menemukan 2 selang berwarna putih kehitaman kena tinta , nah kalo udah ketemu itu mah gampang ,.. anda tinggal ke tempat jualan ikan ,, bilang " beli selang gelembung 1 meter dan sambungan cabang tiga ". Sambungkan cabang tiga yang berbentuk T itu pada kedua saluran pembuangan ,kalo susah tarik dikit lah ,,jangan terlalu keras >_<

dan satu lobang lagi sambungkan ke selang gelembung 1 meter tersebut . tinggal sambung deh selang itu ke botol.

Pssstt : tinta hasil pembuangan bisa dipake buat cetak lagi loh ^_^

ato buat ngecap tagihan hihihih

bye bye cao



Nugz MiniLab Ltd...
Production and Post-Production MiniLab
+62-22-91117791
+62-856-2132215

setelah download, jangan lupa untuk ekstrak to folder


by Anonymous on Jun 24, 2006 at 7:45am Add comment
Still trying to steal money from people? Use another forum crook!

http://www.fixyourownprinter.com/forums/printer/12223#1

Message Board Posting Rules by moe

Before posting, there are a set of rules that pop up. Unfortunately a lot of people are too busy to bother reading them. The rules ask you to be specific with problems when posting. The rules also prohibit selling, marketing or advertising of any sort. Every once in awhile some imbecile will post some stupid "get rich quick" chain letter scheme. We've all had enough of those in our email. Rest assured that they disappear as soon as they go up and the imbecile is permanently banned from posting on the Message Board. So please read the rules and think before you post. You'll make it easier for everybody. Thanks.
by unknown on Jul 6, 2006 at 1:19am Add comment
dapatkan sofware reset waste ink thank is full
http://rm1.biz/resetprinter
by abu on Jul 28, 2006 at 9:49am Add comment
Yet another useful links:
All programs are free to download.
http://www.cea.ru/~comp/Printer\%20Manuals/Service\%20Programs.htm

All people, unite!
KarlMarx
by unknown on Aug 1, 2006 at 4:20pm Add comment
Another link for IP1500:
http://www.6eshop.com/soft/IP1500.rar

I have a problem with my canon ip1000. but i have not fix it yet.

.karlmarx
by unknown on Aug 1, 2006 at 4:29pm Add comment
Thankyou, thankyou, thankyou, none of the other resets worked, this one did!

Teditor
by Anonymous on Aug 1, 2006 at 10:33pm Add comment
Tararengkyu all....
kini printerku sembuh total Sabihara sabihari =))
Gratis euy!!!
by unknown on Aug 8, 2006 at 4:56pm Add comment
Here's the steps for reseting "Waste Ink Full" problem at iP1000

Step 1: Manual for Service mode (1st method)
1. Unplug POWER and USB cables.
2. Open door, PRESS and HOLD the POWER button.
3. Connect the POWER cable.
4. Close door, then release POWER button.
5. Power ON your printer a usual (It should not blinking anymore)

Step 1: Manual for Service mode (2nd method)
1. Unplug POWER and USB cables.
2. PRESS and HOLD the POWER button,
3. Connect the POWER cable.
3. Release the the POWER button
4. Power ON your printer a usual (It should not blinking anymore)


Step 2 : Software for Permanant (1st method)
1. Reconnect the USB cable and turn ON your Printer
2. Open "General Tools for iP1000",
http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Select (USB PORT)
4. Choose (SET DESTINATION 1)
It should be reseted already, but somehow it start blinking again if you ever unpluging AC POWER cable. So try the 2nd method by using ServiceTool for IP1500

Step 2 : Software for Permanant (2nd method)
1. Reconnect the USB cable and turn ON your Printer
2. Open "General Tools for iP1500",
http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Select (USB PORT)
4. Choose CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Choose CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
It should be working, coz my printer now now work normally


I tell you what. Before you decide to reseting the waste ink counter, you should really clean up the ink absorber, or else you will find the ink watse absorber overflow...


=========


Cara nge-reset masalah "Waste Ink Full" pada iP1000

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 1)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. Buka pintu printer dan TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Tutup pintu printer, lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 2)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi


Langkah 2 : Membuat supaya permanen (cara 1)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1000",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Pilih SET DESTINATION - 1
Seharusnya cara itu udah ngereset si printer, tapi entah kenapa si printer balik lagi blinking kalo kabel powernya pernah dicopot. Jadi coba cara ke-2 yaitu pake ServiceTool-nya IP1500

Langkah 2 : Membuat supaya permanen (Cara 2)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1500",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
Seharusnya cara ini sudah bia mereset printer & waste ink counter-nya, soalnya printer gue sekarang udah berfungsi normal lagi


Perlu diketahui. Sebelum melakukan reset thd waste ink counter, sebaiknya Anda bener2 membersihkan si busa penyerap tinta buangan itu (diperes kek, dicuci kek, ato dibuat saluran pembuangan external), kalo nggak ntar tinta pembuangannya bakal membludak.


??? Kenapa ya orang pada pelit ngasitau cara ngereset nih printer? Pake kudu bayar segala lagi. Dapetnya aja gratis, eeh malah dikomersilin. Neeeh sekarang gue kasih. GRETTOOONG!!!

Nugz MiniLab Ltd...
Production and Post-Production MiniLab
+62-21-93395409
+62-22-91117791
+62-856-2132215
by unknown on Aug 12, 2006 at 6:47am Add comment
yg butuh resetter software utk IP 1000, 1500, i320, 1200, 1600, kirim email ke saya [email protected], gratis & tdk ada embel2
by Anonymous on Aug 17, 2006 at 6:41am Add comment
Is there anyone knows how to reset canon pixma ip 1200?
by Anonymous on Aug 21, 2006 at 6:38am Add comment
Allan, try this links
http://www.fixyourownprinter.com/forums/inkjet/30101
you can find thread by Nugz, on english language and indonesian.. (this very helpful.thanks for Nugz).
by Anonymous on Aug 24, 2006 at 1:19pm Add comment
Mudah saja.. tu
1. Ambil air panas, masukkan kedalam mangkuk,
2. Keluarkan catrig dulu, Bersihkan kepala dengan air panas, awas jangan sampai kena elektroniknya.
3. Keluarkan getah tempat tahan dakwat, warna hitam tu
4. masukkan ke dalam air panas
5. bersihkan dengan tisu
6. masuk kembali kepala
7. Pasang printer, masuk maintainen, cuci segala, sekarang dah ok
selamat berjaya
by unknown on Aug 26, 2006 at 8:46am Add comment
isone nyocot thok!!

terpercya.net <-----bangsatt!!
by unknown on Aug 29, 2006 at 7:27pm Add comment
how do i clear the waste ink absorber message i have cleaned the sponges as best i can without dismantling the printer and done all the cleaning procedures in the maintenance part but it still comes up with the message!! help
by Anonymous on Sep 11, 2006 at 3:23am Add comment
This worked for my pixma ip2000 as well as the stated printer types

WASTE TANK ALMOST FULL or FULL ERROR MESSAGE PROBLEM
This is true with many Canon Ink Jet Printers: Eventually, you'll get an error message "Waste Ink Tank Almost Full, Contact Your Canon Repair Center". Canon is totally sly about this, and is actually a pretty ridiculous design flaw that they should be ashamed of- planned obsolescence. Anyway, don't let this problem discourage buying an otherwise fantastic Canon printer.
This problem will also be indicated by flashing orange lights on your printer. Different flashes for different models.
LOOK IN YOUR PRINTER MANUAL TO KNOW WHAT NUMBER OF FLASHES INDICATE. In any case, your computer printer software will also tell you exactly what is going on.
You need to do this after you get the WASTE TANK ALMOST FULL message and the printer continues to work, but BEFORE the WASTE TANK FULL message and the printer completely stops. I think. ;-)
Here's the fix:
The waste ink take is actually just a felt pad that sits under the printer mechanism inside the case and absorbs the ink from your cleanings. From what I gather, its both a time consuming and expensive proposition to take to Canon to fix. And they won't tell people how to do it themselves. Well, I WILL. And this works.
Remember of course, you've got to cycle the cleaning process a huge amount of times to get this to occur.
But when it does, there is a fix-it-yourself solution that is both safe and effective for the printer, and free. You have to be slightly mechanical to do this. If you get this message and you've never used a screwdriver and are all thumbs, well, Canon gotcha. But give it a shot even then, or give it to someone halfway coordinated to do this for you.
You may RESET the printer code first if you like or do it after you clean the pad
In some cases you may need to REMOVE THE PRINT HEAD FIRST or the reset code will not work. This was true of the S900 and i960 so, remove the print head first before doing this reset.
This is the correct code for the S and I (like i960) series of printers. (M series below this)
1) Power off printer
2) Hold RESUME button then press and hold POWER. (The beeper MAY sound once, or may not depending on your model.)
3) Hold POWER and Release RESUME.
4) Press RESUME twice then release both POWER and RESUME buttons.
5) When the indicator lights steady, press RESUME 4 times (for the S900, 3 times for the 8200 apparently).
6) Press power to set data.
7) Print away!
For other codes for other printers and more info go here to this big forum (but try the above first) Fix Your Own Printer Generally many of Canon's models use exactly this same code, the i models use the same code, all the s models use the same code.
- Anonymous
Big Thank's to Mas agus Budi C, My Printer's working now
by adhie on Sep 27, 2006 at 10:09pm Add comment
Thanks to Nugz
U Rock

Bagi yang nipu2 ...plizzz sadar
by unknown on Oct 2, 2006 at 2:20am Add comment
Hi Forum ! kalo udah nyoba ngereset pake ip1000 SErvice Tool tapi belum bisa berhasil. coba pake step-step ini :
1. Awali dengan manual reset yang udah banyak dimuat di forum ini sampai ngga nge-blink lagi.
2. Lanjut dengan software ip1000 service tool :
A. PILIH : USB Port yang muncul
B. CENTANG : EEPROM CLEAR
C. pada SET DESTINATION pilih : ip1000.
D. KLIK test Pattern 1 : biarin ngeprint selembar
E. KLIK test pattern 3 : biarin juga ngeprin selembar.
Kalo udah coba matikan printer, cabut semua kabel terus pasang dan nyalain kembali. Dengan langkah ini saya berhasil. SEbelumnya pake langkah-langkah yang ada di berbagai forum semua belum berhasil. Moga-moga works juga buat anda semua. Good Luck & Wassalam.
by Anonymous on Oct 11, 2006 at 7:38pm Add comment
Ada yang mau canon resetter?????????


ada info tuh di http://www.geocities.com/canonresetter
by abay on Oct 15, 2006 at 8:37pm Add comment
Ada yang mau canon resetter?????????


ada info tuh di http://www.geocities.com/canonresetter
by abay on Oct 15, 2006 at 8:40pm Add comment
Loe Orang indonesia pada males banget sehhh.......bacaaaa....oiiii!!!.....download softwarenya....baca manualnya.....kapan mau maju nya loe semua???.........ini buat yg yg masalah canon IP1000....kalo masih ga bisa juga...mending loe beli printer epson aja :P

Cara nge-reset masalah "Waste Ink Full" pada iP1000

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 1)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. Buka pintu printer dan TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Tutup pintu printer, lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi

Langkah 1: Manual for Service mode (cara 2)
1. Lepas kabel POWER dan USB.
2. TEKAN+TAHAN tombol POWER
3. Pasang lagi kabel POWER
4. Lepas tombol POWER.
5. Nyalain printer seperti biasa & seharusnya udah nggak blinking lagi


Langkah 2 : Membuat supaya permanen (cara 1)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1000",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1000\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Pilih SET DESTINATION - 1
Seharusnya cara itu udah ngereset si printer, tapi entah kenapa si printer balik lagi blinking kalo kabel powernya pernah dicopot. Jadi coba cara ke-2 yaitu pake ServiceTool-nya IP1500

Step 2 : Software for Permanant (2nd method)
1. Hubungkan kabel USB & nyalain Printer
2. Buka "General Tools for iP1500",
download di http://www.printersiam.com/data/download/iP1500\%20Service\%20Tool.zip
3. Pilih USB PORT Anda
4. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - MAIN
5. Klik CLEAR WASTE INK COUNTER - PLATEN
Seharusnya cara ini sudah bia mereset printer & waste ink counter-nya, soalnya printer gue sekarang udah berfungsi normal lagi


Perlu diketahui. Sebelum melakukan reset thd waste ink counter, sebaiknya Anda bener2 membersihkan si busa penyerap tinta buangan itu (diperes kek, dicuci kek, ato dibuat saluran pembuangan external), kalo nggak ntar tinta pembuangannya bakal membludak.

Tempat download resetter(canon,hp,epson ) ( Lengkap )
http://pop.umm.ac.id/~johan/uploads/source/canonresetter.zip
http://ubcd.sourceforge.net/
http://www.geocities.com/didikm/resetterepson.zip
http://inkjetprinterhelp.us/sscserve.exe
http://www.startcopy.ru/repair/files/files.htm
http://www.servicemanuals.ru/download/canon/ip1600.htm
http://inkjetprinterhelp.us/epsonSSC.html
http://rapidshare.de/files/19836194/c67.rar.html
http://d.turboupload.com/d/553038/i350.rar.html
http://www.eaglehc.com/help/RX430.rar
http://www.eaglehc.com/help/R250.rar
http://www.printersiam.com/data/DOWNLOAD.HTM
http://www.cea.ru/~comp/Printer\%20Manuals/Service\%20Programs.htm

DIbaca SETAAAANNNNNN!!!! Kacrut loe Semua...Males amad jadi orang....Beguna dikit knapeeee..!!!!!
by unknown on Oct 20, 2006 at 1:30am Add comment
Mau tanya nih ama cortite...
gini ceritanya..head ip1000 ama gua dibongkar sendiri (Dua sekrup di head gua bongkar)... terus kabel fleksinya ada yang putus.
Pas gua masukin ke printer, printer blink warna orange 5 kali, terus timbul suara letupan kecil, dan bau kebakar.
Gua liat di rumah cartridgenya (pas di kabel fleksi yang warna orange-coklat) ternyata kebakar.
Terus gua pinjem head punya temen gua, tapi hasil cetak ngga keluar dari printer, padahal itu head baru.
Kira-kira yang rusak apa yah? Motherboardkah? Kalo diganti kira2 biayanya abis berapa yah? Terus canon mau terima apa ngga yah, soalnya aku ngga pernah pake tinta original.
by ndu028 on Oct 20, 2006 at 1:43am Add comment
IT WORKS EVEN ON PIXMA 1500!! tHANKS
by Anonymous on Nov 3, 2006 at 7:38am Add comment
thank you for ur help...

i have solve my problem with ur tips

thanks :)
by Anonymous on Nov 30, 2006 at 7:04pm Add comment
FOLLOW THE STEPS "Anonymous" wrote down. They WORK like a CHARM
THANKS ;)
by Anonymous on Dec 19, 2006 at 1:36pm Add comment
punya resetter canon pixma ix4000 ga mas?..bisa bantu saya?
by Anonymous on Dec 20, 2006 at 6:57pm Add comment
Thank You anonymous, the option to turn on the printer holding the power button works excelent. I will try latter with the model PixmaMP130, I will let you now if works the same.
by Anonymous on Dec 29, 2006 at 3:52pm Add comment
-1
Bagi teman-teman yang membutuhkan resetter untuk printer EPSON sudah saya siapkan supaya bisa langsung di download. 100\% GRATIS karena dapatnya juga GRATIS.

silahkan Download sekarang juga di
http://www.geocities.com/didikm/resetterepson.zip


Salam

Didik Mulato,ST
===============
Admin http://terpercaya.net
by didikm on Dec 18, 2005 at 5:34pm Add comment